Mandag d. 5. december 2022 - Årgang 17

Derfor bør du udstille dine varer i glasmontrer

19-07-2022

Dette er sponsoreret indhold

Det er ikke helt lige meget, hvordan du udstiller dine varer. For selve præsentationen af dine varer kan få stor betydning for hvad og hvor meget du sælger. Og hvis du har en butik, så vil salg formentlig være noget, du er interesseret i. Der findes mange forskellige måder at udstille varer på. Der er bestemt heller intet i vejen for at kombinere forskellige metoder. Men der er flere gode grunde til, at du bør overveje glasmontrer i din butik. Nogle af dem kan du læse om her.

Vis tingene frem fra flere vinkler
Med en glasmontre har du særligt én stor fordel. Det er, at du kan vise ting frem fra flere vinkler. Det kan altså være en hjælp i forbindelse med at vise dine varer frem på bedste vis.
Hvis du eksempelvis sælger smykker eller andre finere genstande, så vil dine kunderne formentlig være interesserede i at kunne se alle detaljer. 
Selv hvis dine varer ikke nødvendigvis skal kunne ses fra alle vinkler, så kan det have en god effekt. Det kan nemlig gøre det nemmere for kunder at få øje på varer, de måske ellers ville overse.

Sikring af varer uden at gemme dem væk
En anden god grund til at bruge glasmontrer er, at du får mulighed for at sikre dem. Du kan nemlig gemme dem bag glas, og det vil give en ekstra sikring mod tyveri.
Der findes flere glasmontrer, der har et særligt stærkt glas. Derudover er der også nogle, der kan låses for at give ekstra sikkerhed omkring dine varer.
Den helt store fordel ligger dog i, at de ikke at gemt væk. På den måde kan kunderne altså stadig se dine varer og blive interesserede i dem. Også selvom du altså har gemt dem væk i sikkerhed bag glasset. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!