Mandag d. 5. december 2022 - Årgang 17

Derfor bør du melde dit barn ind i en klub eller forening

23-10-2021

Dette indhold er sponsoreret

For de fleste personer, der bor i Danmark, er det meget normalt at gå til en eller anden form for fritidsaktivitet enten én eller flere gange om ugen. Der kan nævnes mange årsager og fordele ved, at danskerne nyder at dyrke et fællesskab ved at være meldt ind i en klub eller forening. En af dem er blandt andet, at undersøgelser har vist, at børn og unge har en bedre trivsel, når de er meldt ind i en forening, hvis man sætter det op imod børn, der ikke er. 

Nedenfor kan du læse flere gode årsager til, at du bør melde dit barn ind i en forening eller klub.

Muligheden for at blive en del af et fællesskab 
En af de største og bedste grunde til, at man bør melde sit barn ind i en forening eller klub er, at det kan bidrage positivt til den sociale del af barnets liv. I nogle tilfælde kan det vise sig, at grunden til man ikke lader sit barn begynde til en fritidsaktivitet være, at ens økonomi ikke gør det muligt. Spænder ens økonomi ben for at give ens barn muligheden for at begynde til en fritidsaktivitet, så kan det være en mulighed at tage et forbrugslån

Ved at tage et forbrugslån, så kan man nemlig få penge til rådighed, som kan bruges på at få meldt ens barn ind i netop den klub eller forening, som han eller hun ønsker sig. Det kræver naturligvis at man har sat sig grundigt ind i tingene, før man foretager sig et forbrugslån, men har man sikret sig, at det er et fornuftigt forbrugslån man tager, så kan det være en god løsning på at få råd til at ens barn kan blive meldt ind i en forening eller klub.

En hurtigere udvikling både motorisk og fysisk
Det behøver ikke nødvendigvis at omhandle en sport eller andre aktiviteter, der indebærer idræt og motion, hvis melder sit barn til en fritidsaktivitet. Når man bliver meldt ind i en klub eller forening, så kan det nemlig sagtens være i form af noget kreativt eller udeliv, som for eksempel spejder eller FDF.  

Fællesskabet vil være til stede, uanset om det indebærer bevægelse og motion eller ej. Dog kan det bidrage positivt til udviklingen af ens barns fysiske og motoriske evner, hvis han eller hun starter til en sportsaktivitet. 

Barnet lærer dermed hurtigere at bruge sin krop og koordinere sine bevægelser, og det kan samtidig være med til at give ens barn mere selvtillid og gåpåmod i sammenhænge, hvor det handler om at skulle bruge sine fysiske evner. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!