Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Derfor bør du købe en bil

12-11-2021

Dette indhold er sponsoreret

I disse år hvor klimaet fylder utroligt meget i medierne og den politik som bliver ført, bliver der snakket meget om hvorfor vi bør overveje at skille os af med vores bil, for i stedet at at benytte den offentlige transport. Argumenterne for dette kan være mange, og ofte er de også ganske gode. Alligevel er der dog også mange gode grunde til hvorfor du bør overveje at investere i en bil. Herunder kan du læse om tre af dem. Har du ikke allerede på nuværende tidspunkt en bil, kan du i øvrigt her læse nogle gode råd for ting du bør overveje første gang du skal købe en bil.

Mere grøn end nogensinde før
Før i tiden var biler nogle af de største syndere i forhold til klima og CO2-regnskabet. De seneste år, er flere og langt mere miljørigtige alternativer til diesel- og benzinbiler dog kommet på markedet, som gør, at du langt lettere kan tillade dig at købe en bil. Udviklingen af El- og hybridbiler er således nået rigtig langt, hvor priserne for disse typer af biler forventes at falde over de kommende år, som teknologien kun bliver endnu bedre. Salget og erfaringerne fra de gamle CO2-syndere af benzin- og dieselbiler har således været med til at udvikle og finansiere disse biler, hvor også meget nyt teknologi er kommet frem som følge af arbejdet hos de store bilproducenter.

Du kan ikke undvære en bil
Bor du i København, Aarhus, Odense eller en anden af de større danske byer, kan du ofte godt undvære en bil. Størstedelen af danskerne bor dog i mindre byer i landområderne, hvor det er svært på samme måde at være afhængig af den offentlige transport. Her går busserne måske kun én gang om timen, hvis ikke sjældnere, hvortil du i løbet af bare få år kan få opbygget dig en kæmpe spildtid på den tid du bruger på at vente på busser og tog.

Følelsen af frihed
Ikke at skulle planlægge en udflugt eller time en afgang med busser og tog i god tid, kan være en kæmpe frihed for mange. En frihed som betyder, at både du og din familie spontant kan vælge at tage på udflugt til både land og by, samt som tillader jer at udnytte blandt andet vind, vejr og de muligheder som byder sig. Dette gælder sig også for længere ture og kør-selv-ferier til blandt andet udlandet, hvor du her slipper for blandt andet fly og tog.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!