Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Dekorationstips, enhver brud bør følge

21-01-2022

Sponsoreret indhold

Når man skal forberede sig på den største dag i ens liv, som et bryllup bør være, så er der mange ting at tage hensyn til. En ting er, hvor mange gæster og hvilke, der skal inviteres, samt hvad der skal være på menuen. 

Men selve indretningen og dekorationen bør også stå højt på listen over de ting, man skal tage hensyn til som vordende brud. Vi har her samlet en række af ting, der er værd at have i baghovedet, når du skal planlægge dekorationen til brylluppet.

Planlæg efter årstiden
Det er vigtigt at tage med, hvornår på året man skal giftes, når man tænker over indretningen. Mange vælger at holde bryllup om sommeren, hvor det kan være oplagt at leje eller købe et stort telt, som man kan holde festen i. Da de fleste nok næppe skal bruge et telt af den størrelse mere end den ene gang, så vil vi anbefale at man lejer, for eksempel ved en professionel virksomhed som Festgården. Således slipper du også for at bøvle med at sætte teltet op selv - og især pille det ned igen!

Blomster skal der til
Intet bryllup uden et hav af blomster og kranse. Så simpelt er det. Også her er man naturligvis lidt afhængig af årstiden, med anemoner, tulipaner og roser er selvklart altid i høj kurs, når man skal planlægge oppyntningen til et bryllup. Også her kan det ofte betale sig at få en professionel ind over, men i mange familier er der tradition for, at kvinderne i de familier, der skal knytte bånd, sammen binder bånd og kranse. Hvis du er så heldig, at det også er sådan i din familie, kan der spares en del penge der.  

Planlæg bordet som det første
Når I har fået overblik over gæsterne, så begynd at sammensætte bordplanen som noget af det første. På den måde kan I skræddersy de enkelte bordes dekorationer, således at de passer til gæsterne ved bordet. Det er her oplagt at gøre børnebordet mere festligt og sørge for, at de mindste har noget at lave. Her er det for eksempel oplagt at sørge for at dugen er hvid og af papir! Omvendt kan det godt svare sig at have en mørk dug ved de andre borde, så eventuelle rødvinspletter ikke så nemt lader sig se. 

Tænk i et overordnet farvesnit
Lige for tiden er rosa ganske populært som tema til bryllupper, men det er naturligvis helt op til jeres egen smag. Sørg dog for, at der ikke er alt for mange, modstridende farver til brylluppet, således at der er en “rød” tråd i hele looket.  

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!