Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

De bedste gratis spil på nettet

23-02-2020

Sponsoreret indhold

Vi danskere er vilde med at spille gratis spil på nettet, og der findes masser af muligheder, når det kommer til at finde gratis spil online. Vi har derfor besluttet os for at skille skidt fra kanel og vise dig de bedste gratis spil på nettet.

Gratis 7 kabale
Det mest populære spil på nettet er uden tvivl gratis 7 kabale. Spillet fik for alvor en renæssance i 80’erne, hvor Microsoft besluttede sig for at gøre spillet til en fast del af deres populære styresystem, og siden da er spillet vokset kraftigt i popularitet. 
Og har du først prøvet at spille 7 kabale, forstår du sikkert også hvorfor. 7 kabale har nemlig den fantastiske egenskab, at spilet både er udfordrende og afslappende på én og samme tid. Samtidig er spillet super nemt at ære, og afhængigt af hvor god du er – og om kabalen går op – tager et spil sjældent mere end nogle få minutter, når du spiller det online.

Gratis sudoku
Et gratis spil, der også er blevet populært at spille online, er sudoku. Spillet, der oprindeligt kommer fra Japan, er for alvor blevet populært herhjemme i løbet af de sidste 10 år, og i dag er det sjældent at åbne en avis uden, at du finder en sudoku deri.
En af fordelene ved sudoku er, at de findes i mange forskellige sværhedsgrader. Vælger du en af de nemme, er det så nemt, at selv børn, der lige har lært at tælle, vil kunne finde ud af at løse den. Vælger du derimod en af de sværeste sudokuer, er der kun ganske få mennesker i verden, der er i stand til at løse den. Her må selv matematikprofessorer give tabt. 

Gratis krydsord
Foretrækker du bogstaver fremfor tal, er det også muligt at skifte sudokuen ud med krydsord. Også her findes der et hav af forskellige sværhedsgrader, og derudover kan du også finde krydsord til både børn og voksne på nettet. Krydsord er i øvrigt en rigtig god måde at træne stavning med børn, og krydsord er derfor også meget relevant i den henseende.

Øvrige gratis spil
De ovenstående spil er alle tre klassiske spilvarianter, som du med stor sandsynlighed kender til i forvejen. Der findes imidlertid også masser af andre spil, der også kan spilles gratis på nettet. Søg efter gratis spil på nettet, så finder du hurtigt frem til en masse spændende spil, der med garanti også er værd at prøve, når du ikke lige har lyst til at spille krydsord, sudoku eller gratis 7 kabale.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!