Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Brug din næste ferie på praktiske ting

15-01-2020

Når du endelig har ferie, kan du bruge tiden på en hel masse forskelligt. Nogle vælger at udnytte tiden til at slappe totalt af, lave ingenting eller at rejse. Dog kan du også vælge at bruge tiden på at ordne forskellige praktiske ting, som du ellers aldrig har tid til i hverdagen. Det er måske ikke det sjoveste at bruge sin ferie på, men bagefter vil du opdage, at det faktisk giver en virkelig lettende og rar følelse, når du har fået klaret en masse, der længe har stået på din to-do-liste. 

Brøndboring i haven 

Hvis du har en gammel brønd i haven, som du slet ikke bruger eller den er forurenet, er der ingen grund til stadig at have den. Et af dine ferieprojekter kan bestå i at kontakte nogle, der kan sløjfe din brønd. Hos Godt Vand udfører de alt fra sløjfning af brønde til brøndboring i Nordjylland

Ryd op i dit klædeskab 

Hvis dit klædeskab også roder og flyder fuldstændig, kan du bruge noget tid i din ferie på at rydde op og sortere i det. Det vil være rigtig rart bagefter, når alt bare ligger knivskarpt. Du vil ovenikøbet måske opdage nogle ting, som du havde helt glemt. Det kan også være, at du finder nogle ting, som du slet ikke bruger, og som du i stedet kan give væk til velgørenhed. 

Tag dig tid til at være i køkkenet 

Hvis du godt kan lide at være i køkkenet, men ikke har den store tid til det i hverdagen, er det helt oplagt at bruge noget tid på det nu. Det er nu, du har tid til at springe ud i at lave alle de ting, som du normalt ikke gør. Du kan finde en eller anden spændende ret og kaste dig ud i at lave den. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!