Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Boligindretning: Skab lys og liv med lamper i din indretning

18-10-2019


Dette indhold er sponsoreret

Lamper kan rent faktisk meget mere end bare lyse op henover dit spisebord, på skrivebordet eller i hjørnet af din stue. Lamper kommer i et utal af størrelser, former, farver og typer, og kan rent faktisk bruges som elementer i din boligindretning, og ikke bare som en praktisk genstand, der lyser et rum op.

Måske leder du efter en lampe fra Menu eller et andet af de meget populære interiør mærker på markedet herhjemme. Det kan være at du står og skal indrette dit nye kontor. Du står måske og har købt et skrivebord fra Egon Eiermann, som du vil købe en lampe til. På Roomformore.dk har vi et stort udvalg af både lamper og skriveborde til dit kontor. Se udvalget af Egon Eiermann lige her - til indretningen af dit kontor.

Hvordan indretter man sit hjem med lamper?

På Roomformore.dk har vi et kæmpe stort udvalg af lamper fra Menu. Tjek eksempelvis Menu Chambers lysekrone ud, som med sine fem arme både kan skabe utrolig meget lys i et rum, men som med dens stilrene og moderne design også kan blive et konkret element i din indretning, når du eksempelvis skal indrette din spisestue. En Menu lampe kan altså både gøre rummet større ved hjælp af lys, men kan også være et smukt stykke dekoration i det rum, du ønsker at indrette.

Alt afhængigt af din personlige stil den indretningsstil, du har i dit hjem, findes der mange forskellige lamper, som kan passe ind i dit hjem. Der findes alt fra standerlamper og bordlamper til indretning af stuen, til loftslamper til køkken og spisestue over væglamper til soveværelset og lysekroner til de helt store rum - hvis du for eksempel er så heldig at have en hall, en stor entré eller måske endda en gildesal eller lignende.

Sådan kan du bruge lamper i din indretning

På Roomformore.dk kan du finde et stort udvalg i belysning til dit hjem. Du finder alle de kendte og mest populære mærker i Danmark lige nu, som for eksempel lamper fra Menu, Georg Jensen, Kähler, Nordal og Frama. Flere og flere af de meget populære interiørmærker på markedet herhjemme har valgt at lave store kollektioner og store udvalg af lamper i alle mulige størrelser og former. Du finder på Roomformore.dk udover et stort udvalg af lamper, desuden også et stort udvalg af lyspærer, som også kan være med til at skabe en bestemt stemning i din indretning. Du kan nemlig få lyspærer med forskellige typer og farver af lys.

En lampe skaber ikke kun belysning i et rum, men kan - med den helt rigtige pære - skabe stemning og hygge til når mørket falder på. Når du bruger lamper i indretningen kan du altså med fordel også tænke lysestager og fyrfadsstager ind som lamper. Eksempelvis kan du i din stue vælge at indrette en hyggekrog med en lænestol, en læselampe og masser af små fyrfadsstager for at skabe en varm og hyggelig stemning.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!