Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Bløde overflader, natur og farver – AUBO lancerer nye modeller

04-04-2019

AUBO Køkken & Bad er klar med en håndfuld nye og spændende modeller, der alle rammer plet på nutidens køkkentrends. De supermatte og fløjlsbløde overflader. Det antikke kombineret med det moderne. Og elementer fra naturens rå og upolerede look.

Hvordan ser det moderne køkken anno 2019 ud? Det giver den vestjyske køkkenproducent, AUBO, sit bud på med en række nye modeller, som netop er lanceret. Fællesnævneren for modellerne er, at enkeltheden og funktionaliteten smelter sammen med den rå natur og en bredere palet af mere markante farver.

Sense-serien – fløjlsblød funktionalitet og elegance
To af de nye produkter er fra serien Sense i henholdsvis sort og grå. Her forenes det enkle og funktionelle køkken med det mørke og det rå. Produktudvikler hos AUBO, Bjarne Lihn, fortæller om de nyeste skud på stammen:

”Sense-serien repræsenterer trenden med supermatte overflader, der føles fløjlsbløde, og så har serien den fantastiske egenskab, at den modstår fingeraftryk. Det er især en fordel, når man bruger den grebsfri ”Tip-On” løsning, hvor man bare trykker på lågen eller skuffen for at åbne. Faktisk har vi et lignende produkt i en højere prisklasse, men med Sense kan vi nu ramme en bredere kundegruppe, som også kan få glæde af denne superlækre og funktionelle overflade.”

Sense Sort
Det sorte køkken har med sit elegante udtryk fået et flot comeback i de danske hjem, og med modellen Sense Sort tilbyder AUBO et både funktionelt og stilrent køkken til en fornuftig pris.

”Da vi for 15 år siden havde de sorte højglanskøkkener, i sortimentet, var den umiddelbare tanke, at det var en døgnflue. Men sort er kommet stærkt tilbage – sandsynligvis takket være disse supermatte overflader, som vi med Sense-serien tilbyder. Et malet sort køkken kan være sart, men disse nye overflader gør det nemt, at holde dem pæne og rene. Det praktiske element spiller en stor rolle, når det kommer til sorte køkkener. Det gælder for så vidt med alle mørke nuancer, ” siger Bjarne Lihn.

Coffee Oak Line
En anden nyhed fra AUBO er et stykke rå natur med navnet Coffee Oak Line, som egentlig er en videreudvikling af vores eksisterende Oak Line serie. Det er massiv egetræ, som er fræset til for greb, og med naturlige åretegning. Ved hjælp af en antik overfladebehandling, får den en lidt mørkere farve end natur-eg. Coffee Oak Line rammer et look, der virkelig blomster for tiden.

Trendy farver fra Trend-serien
De to sidste nye skud på stammen er begge fra Trend-serien, hvor der for alvor bliver leget med farverne. Således lanceres nu Brun og Rød Trend som et markant alternativ til det klassiske hvide køkken. Ifølge Bjarne Lihn er der en tydelig tendens til, at folk i stadig stigende grad er villige til at eksperimentere med farvevalget i både køkken og badeværelse.
”Kunderne tør i dag at bruge flere farver. De er ikke helt så neutrale som for fem år siden, hvor vi nærmest ikke så andet end hvide køkkener. Hvide køkkener er stadig den mest solgte farve, men vi ser en tydelig tendens til, at man gerne vil kombinere den hvide farve med andre farver. Som tilfældet er med kombinationen af antik og moderne, så tør man i dag også godt lege lidt med farvemix. Også i de to nye Trend farver har vi valgt at fremelske det matte look, og har sat glansen helt ned på 7,” siger Bjarne Lihn.

Både Sense-serien samt de nye Trend farver lever op til kriterierne i verdens ældste miljø-mærkningsordning BREEAM.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!