Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Bliv klogere på fremtidens valuta

19-08-2020

Sponsoreret indhold

Valuta er betegnelsen for et lands møntform, derfor har vi også altid været vant til, at når man snakker om penge, så er der tale om noget, som vi kan trække ud og benytte os af i dagligdagen. Penge er noget, vi handler med, og det er noget, vi har været vant til, at vi fysisk kan trække ud og føle på, men nu er der kommet nye former for valuta på markedet, og dem kan vi endnu ikke benytte os af på samme måde, som vi ellers har været vant til med penge. 

Kryptovaluta; Hvad er det, og hvordan fungerer det?
Kryptovaluta er på mange måder et byttemiddel på samme måde som penge, som vi kender dem. Dog er der stor forskel på, hvad man kan bytte sig til med almindelige penge og med kryptovaluta. 

De fleste har sikkert hørt om Bitcoins tilbage i 2017, hvor værdien af diverse kryptovaluta var steget eksplosivt over en årrække, så de i 2017 nåede deres højeste. Det betød for nogle få, at deres taknemmelige investering i kryptovaluta pludselig blev flere hundrede millioner kroner værd. Det gjorde naturligvis kun Bitcoins endnu mere spændende, at der pludselig var nogle, der havde tjent mange millioner kroner på mindre investeringer i denne nye form for valuta. 

Selvom værdien af den digitale valuta steg med 1.700% procent i 2017, så faldt værdien også relativt hurtigt igen, og den dag i dag er det usandsynligt at blive mangemillionær natten over på at investere i kryptovaluta. Det er dog ikke ensbetydende med, at der ikke kan være mange penge at tjene på denne nye og anderledes form for valuta. 

Kryptovaluta fungerer ligesom andre værdipapirer; Det er noget, man kan handle med og spekulere i. Kryptovaluta er stadigvæk en relativ ny valuta, og derfor er det svært at forudsige, hvilken indflydelse denne form for valuta får på fremtidens marked. Hvordan den fremtidige udvikling i kurserne på kryptovaluta ser ud afhænger af efterspørgslen på markedet, og eftersom at teknologien bag hele tiden udvikles, kan man være heldig, at der på lang sigt kan blive mange penge at tjene på at investere heri. 

Kom i gang med at investere i kryptovaluta
Markedet for kryptovaluta er enormt spændende at bevæge sig ind på, og derfor har det også fanget manges interesse herhjemme. Dog er der mange lande, som er meget foran os i at handle med denne form for valuta. 

Markedet for kryptovaluta har en høj spændingsgrad, og det skyldes især, at markedet er meget volatilt. Kursen på kryptovaluta ændrer sig konstant og der er daglige store udsving. Derfor er der også stor risiko forbundet med at investere i kryptovaluta, men lige så stor sandsynligheden er for at tabe penge, lige så stor er den for at tjene penge. 

Markedet for handel med kryptovaluta kan godt synes en smule svært at gennemskue, derfor er det altid en fordel at læse en udførlig guide til kryptovaluta for begyndere, så man er godt klædt på til at handle og spekulere i kryptovaluta. 

At komme i gang med at handle med kryptovaluta foregår på mange måder ligesom at handle med andre former for værdipapirer. Man kan handle med kryptovaluta på online børser, og her er der forskellige handelsplatforme at vælge mellem. Når platformen er fundet, og du har oprettet en konto, så mangler du kun at indbetale penge på kontoen, og så er du klar til at handle med kryptovaluta. 

I den førnævnte guide til kryptovaluta kan du blive meget klogere på hvordan og hvorledes. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!