Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Bliv inspireret af iværksætter Mads Andreas Olesen

11-09-2019

Dette indhold er sponsoreret

I dag er det typisk at læse om iværksættere i avisen, se programmer om iværksætteri på dit tv, høre podcast om, hvordan man bliver iværksætter og så videre. Det er blevet en profession, vi fleste kender til - eller dagligt støder på. Der følger ofte succeshistorier med, når det omhandler iværksættere, det er dog ikke altid, at drømmen om at skabe sit eget går i opfyldelse. En af dem, der har formået at leve sin drøm ud er Mads Andreas Olesen.

Mads Andreas Olesen

Mads Andreas Olesen er en succesfuld iværksætter under 30 år. I 2016 blev han kåret som Årets Unge Håb af IVÆKST grundet salgsbureauet Callforce samt energiselskabet Blue Energy. For at hjælpe andre unge, som ham selv, har han på sin hjemmeside oprettet et site, der kan hjælpe og inspirere andre unge med samme drøm samt få tips og tricks til rejsen.


Mads Andreas Olesen er en god inspirationskilde til dig, som drømmer om at blive en ung iværksætter. Han har i en alder af kun 25 år haft flere succesoplevelser med iværksætteri. I dag står han i front for nogle virksomheder, som i alt har 200 medarbejdere og derudover generer et trecifret millionbeløb i omsætning. Han startede i 2013 med sit første konsulentfirma og har derfra skabt sin succes. I september 2018 solgte Mads Andreas Olesen Blue Energy sammen med sine partnere Allan Flindt og Christopher Olsen for 100 millioner danske kroner. Mads Olesen Anders står derved bag mange succesvirksomheder, som han har været en del af.

Drømmer du om at blive iværksætter?

Føler du, at du går rundt med en idé, der bare skal realiseret, kan du med fordel gå ind på Mads Andreas Olesens egen hjemmeside, hvor han fortæller om tips og tricks. Man kan med god tiltro tage inspiration fra Mads Andreas Olesens rejse som iværksætter i en alder under 30 år.

Danmark har generelt mange iværksættere som Mads Andreas Olesens - som nævnt støder vi på ordet flere steder i dag. Det er derfor ikke umuligt selv at udleve sin drøm, men det er ikke altid, at det bliver en succes eller en nem rejse. Hav derfor altid i baghovedet, at det kan gå galt, men det også kan være værd at forsøge. Flere bruger sin opsparing eller låner penge for at kunne opstarte sin virksomhed. Nogle gange når virksomheden ikke at blomstre, før man må erklære, at virksomheden ikke skiller sig nok ud eller passer til markedet for at kunne overleve. Andre gange når ideen at blive til virkelighed og kan overleve på markedet. Der er som nævnt mange iværksættere , så man skal være fantasifuld, eller kunne skille sig ud fra de andre virksomheder for at kunne overleve på diverse flader.

Drømmer du om at blive iværksætter skal du derfor undersøge mulighederne grundigt for at realisere netop din drøm. Dette kan du gøre ved at bruge Google, læse bøger, tage til foredrag og så videre. Forhåbentlig kan du komme i nærheden af samme succes som Mads Andreas Olesen har formået at opnå.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!