Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Alle slags stilladser til dit projekt

14-11-2019

Dette er sponsoreret indhold

Der er rigtig mange forskellige projekter, hvor du får brug for stilladser for bedst muligt at kunne gennemføre dem. Det kan være alt fra store byggeprojekter i din virksomhed til renoveringsopgaver hjemme på matriklen.

Stillads sikrer dig en platform, du kan arbejde fra både sikkert og effektivt. Selvom det næsten altid giver bedst mening at få fat i et stillads til opgaven, så er det ikke altid det nemmeste at have på lager. Derhjemme kan du nok ikke finde plads til meget andet end stillads i din garage, hvis du stiller det der. I virksomheden gælder det samme. Med udlejning af stilladser slipper du for at skulle finde plads til stilladset. Og så er det bare ellers bare at begynde på dit projekt.

Stilladser til alle projekter
Hvis du driver din egen virksomhed, har du nok mange forskellige projekter, du skal bruge stilladser til. Det betyder, at det vil være meget mere besværligt, hvis du skal have plads til alle de forskellige typer af stilladser. Der er nemlig en del. Det indebærer blandt andet:

• Murerstilladser
• Facadestilladser
• Industristilladser
• Dækning af stilladser
• Tilbehør til stilladser
• Elevator til stilladser

Hvis du arbejder i en større virksomhed, kommer det sandsynligvis til at knibe med at finde plads til det. Hvis det altså ikke skal være dyrt i opbevaring. Brug stillads udlejning til altid at have det stillads, du har brug for, ved hånden.

Sørg for sikre stilladser
Sikkerheden er alfa og omega for stilladser. Ellers kan du ikke bruge dem. Formålet er netop, at du kan arbejde sikkert og effektivt, når du bruger et stillads. Derfor skal du kigge efter stillads udlejning, der har tilegnet sig DS-certificering. Det står for ”Dansk Standard Certificering” og går kort sagt ud på, at det skal efterleve den danske standard for sikkerhed. Når du vælger stilladser med DS-certificering, er du sikker på, du ikke bringer nogen i fare.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!