Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

5 tips til en god start på det nye år

01-03-2022

Sponsoreret indhold

New year, new me. Du har sikkert hørt dine venner og bekendte tale om alle deres new years resolutions, år efter år. Det er ikke alle som holder dem, men det er faktisk ikke dårligt at sætte en date for, hvornår man vil ændre noget i sit liv. For det er jo i bund og grund et mål, som man går efter, og mål er med til at motivere. Når man har noget at gå efter, så er det nemmere at fokusere på det. Har du nogle ting du gerne vil gøre i det nye år, eller mangler du inspiration, så læs med her i artiklen. 

1. Karrieren
Overvejer du at starte på noget nyt i forhold til karrieren, så er det nye år måske det rette tidspunkt, hvor du skal springe ud i det. Har du en virksomhed, så kan du jo overveje, hvordan den kan udvikles på forskellige områder. Skal der udvides, findes nye lokaler, nye produkter, flere kontorer eventuelt? Skal der findes nye kompetente medarbejdere til forskellige stillinger? Hvis dette er tilfældet, kan du med fordel benytte dig af et rekrutteringsbureau med fokus på topledelse og andre områder. Måske, det virksomheden mangler for at skabe udvikling af nye medarbejdere. 

2. Start året med en positiv indstilling
Mange mennesker vågner op den 1. januar og føler sig lidt skidt tilpas efter nytårsaften og alle festlighederne. Det kan godt virke som en lidt grå og trist dag, da julemåneden også er overstået, og der måske ikke er så meget i vente i starten af det nye år. Det kan derfor være en god idé at sætte sig nogle mål og lave nogle planer. Eventuelt at starte til en ny sport, tage på ferie eller weekendophold eller andet, der gør en glad. Selvom der stadig er nogle vintermåneder tilbage, så er det med at få det bedste ud af dem. 

3. Hjælp andre mennesker
Der findes mange mennesker, som har brug for hjælp. Hvis du gerne vil være med til at gøre en forskel i verden, så kan du jo sætte dig det mål at gøre noget ekstra. Du kan eksempelvis donere, eller se hvilke frivillige tilbud, der findes i dit lokalområde. Ved at hjælpe andre, gør du en stor forskel. 

4. Hvad vil du gerne blive bedre til?
Personlig udvikling og mål er relevant, når et nyt år starter. Måske, er der nogle ting, du gerne vil blive bedre til i forhold til vaner. Måske, handler det om at du gerne vil blive bedre til en hobby eller noget andet. 

5. Nyd livet!
Det vigtigste er, at man trives og er glad. Livet skal nydes. Hvis der er noget du altid har drømt om, så er det med at gøre det. Det er nemt at kigge tilbage på alle de ting, man kunne have gjort, men aldrig blev til noget. Måske, er det året hvor du skal tage på drømmerejsen, tage kurser, købe hus eller tage på festival. 
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!