Mandag d. 5. december 2022 - Årgang 17

3 tips til at organisere badeværelset

28-04-2021

Dette indhold er sponsoreret 

Badeværelset er som regel et af de rum, som vi besøger som det første, når vi vågner om morgenen. Det er her vi som regel starter vores morgenrutine, hvorfor det kan være rart at gøre alt, hvad vi kan, for at gøre denne rutine så overskuelig og nem som mulig. At have et organiseret badeværelse kan virkelig være behjælpeligt, når det kommer til at fremskynde tingene, så vi hurtigere bliver klar til dagens gøremål. Samtidig kan det også gøre oprydningen og rengøringen af badeværelset meget nemmere. Herunder er 3 tips til, hvordan du kan organisere dit badeværelse.

Ryd ud i dine ting
Organiseringen af badeværelse skal altid starte med at få ryddet ud i tingene. Det kan være gamle cremer eller sæber, makeup, håndklæder eller andet, vis levetid for længst er ovre. Tøm skabe og skuffer og få smidt det ud, som du ikke længere har brug for. Herefter kan det være en god idé at købe skillevægge til dine skuffer, så tingene ikke ligger og flyder oven i hinanden. Hvis du ikke allerede ejer et, så kan et højskab til badeværelset også være en god idé at anskaffe sig. Højskabe tilbyder nemlig masser af overskuelig opbevaringsplads. Hertil kan du også bruge opbevaringskasser i akryl, da disse er gennemsigtige, hvorfor det er muligt at se, hvad der er i kasserne. Du kan også printe labels ud til kasserne, som vil være med til at give et endnu bedre overblik over artiklerne på badeværelset. Det kunne for eksempel være en kasse med en label, hvorpå der står ‘solcreme’. 

Giv hvert medlem i husstanden en opbevaringskasse
Hvis i er flere, der bor sammen, kan det også være en god idé at give hvert medlem i husstanden sin egen opbevaringskasse eller flere. Heri kan i opbevare jeres personlige plejeartikler, som i bruger hver dag, så de på den måde ikke bliver blandet sammen. Hver morgen skal i bare trække jeres egen kasse ud, køre jeres rutine, og sætte kassen tilbage på dens plads. Nemmere bliver det ikke. Samtidig er det også hurtigt og nemt at rydde op efter sig.

Tilføj en vasketøjskurv
Til sidst er det også ideelt at have en eller flere vasketøjskurve på badeværelset. På den måde kan du gemme det grimme vasketøj væk - og hvis du har mere end en vasketøjskurv, kan du sortere dit vasketøj med det samme. På den måde bliver det også et langt nemmere projekt at gå i gang med vasketøjet, fordi du ikke skal stå at sortere i det inden. Det er bare at tage en kurv og putte tøjet i maskinen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!