Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

3 tips til at gøre din husfacade flot igen

17-03-2021

Dette er sponsoreret indhold

Er din husfacade begyndt at se træt ud, og trænger den til en skarp overhaling? Det er måske ikke det område i din bolig, som er mest spændende at vedligeholde, men du kan sagtens gøre noget for at gøre din husfacade flot igen. 

Det får du tre gode tips til her. 

Skift tag på din bolig 

Hvis dit tag er begyndt at se gammelt og slidt ud, går det stærkt ud over din boligs facade og samlede udtryk. Det pynter ikke på nogen bolig med et tag, der ser slidt ud. Dertil er det også negativt for dine varmeregninger med et tag, der er slidt og dermed højst sandsynlig utæt. 

Hvis du skifter dit tag, kommer det til at gøre rigtig meget for din boligfacade. Et nyt tag får din bolig til at se langt mere velholdt ud. I dag kan du finde så mange forskellige tagtyper, så det er bare at finde en, der falder lige i din smag. Find mere information her.

Rens dine fliser og indkørsel  

Hvis du har fliser ude foran din bolig, kender du garanteret til, at de kommer til at se slidte ud, selvom de ikke nødvendigvis er det. Det skyldes alt det mos, alger m.m., der sætter sig på dem. Det går ud over din boligs samlede udtryk. 

Dog kan du sagtens rense dine fliser, så de kommer til at se ud nærmest som nye. Det kan du enten gøre manuelt i hånden eller ved at få foretaget en algebehandling. 

Pynt op med blomster og ting 

Til sidst kan du sørge for, at din boligfacade kommer til at se mere gennemført ud ved f.eks. at pynte op med nogle blomster i krukker eller en lille bænk. Når du pynter op på den måde, viser det, at du vedligeholder din husfacade. 
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!