Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

3 ting, du kan lære i løbet af ferien

20-11-2020

Dette er sponsoreret indhold

Du kender det godt. Du har planlagt en masse udendørs og praktiske aktiviteter i din ferie, men vejrudsigten vil det anderledes. Og hvad stiller man så op, når hele ens ferie ser ud til at blive ét langt regnvejr?

Jo, du kunne overveje at tilegne dig ny viden indenfor et område. Hvor længe er det siden, at du sidst har sat dig for at lære noget nyt? Måske er det på høje tide nu, og hvorfor ikke udnytte de mange regnvejrsdage til noget positivt? 

Her får du tre gode bud på ting, du kan lære i løbet af ferien.

Lær at investere
Måske har du aldrig investeret før. Måske er du allerede aktiv på børsen. Uanset hvad, så er der god grund til at lære at investere. Og husk så lige, at bare fordi du investerer, så behøver det ikke at betyde, at du kan finde ud af det! Ved du f.eks., hvad cfd Danmark betyder? 

Ferien er et oplagt tidspunkt til at finde en god bog eller podcast frem omkring investering. Det vil både du og din opsparing blive glade for i længden!

Lær at bygge en hjemmeside
Bygge en hjemmeside… er det ikke sådan noget for matematiske nørder, der programmerer dagen lang? Nej, bestemt ikke! I dag er det faktisk nemmere end nogensinde for at bygge en hjemmeside, og du behøver ikke engang at kunne programmere.

Med CMS-systemer som WordPress kan du nemt have en hjemmeside oppe at køre i løbet af få minutter, og når først du er nået dertil, kan du i ro og mag begynde at flytte rundt på elementerne på siden, så den kommer til at se ud, som du ønsker. Det lyder måske som noget af en mundfuld med CMS-system og elementer, men bare rolig – det er faktisk ret simpelt, når først du er i gang.

Lær at hækle eller strikke
Hvis du vælger at lære at hækle eller strikke, skal du være særligt opmærksom på én ting – og det er, at din ferie kommer til at flyve afsted! Når først du har fået blod på tanden med strikkepindene, er der ingen grænser for kreativiteten, og det, der startede med blot at skulle være en lille karklud til din moster, har nu udviklet sig til adskillige små sweatere, strømper og vanter til alle dine børn, niecer og nevøer. Pas på – det kan være stærkt vanedannende!
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!