Mandag d. 5. december 2022 - Årgang 17

3 gode råd til når du shopper smykker

21-05-2021

Dette er sponsoreret indhold

Er du god til at gå med smykker, eller ville du ønske, at du gjorde det noget mere? Smykker er en rigtig god tilføjelse til ethvert sæt tøj, fordi det pifter det op på en måde, som ingen andre accessories gør. 

Hvis du er på jagt efter nogle nye smykker til din samling, får du her tre gode råd. 

Vær ikke bange for at blande guld og sølv 

Når du kigger på smykker, behøver du ikke at lade dig begrænse af, at nogle smykker er sølv og andre er guld. Hvis du primært har guldsmykker, men du falder for et sølvsmykke, skal du ikke være bange for at blande guld og sølv. Det kan du nemlig sagtens. Det giver dig kun flere muligheder, når du blander de to farver. Det handler blot om, at du skal prøve dig frem med nogle forskellige kombinationer.

Her finder du halskæder til kvinder i både guld og sølv.

Prøv dine smykker på før du køber dem 

Det er altid en god idé at prøve et smykke på, før du køber det. Det kan nemlig sagtens være, at det ser flot ud, når det ligger i en montre eller hænger på et stativ, men det er ikke sikkert, at det er det samme, når først du tager det på. Det finder du dog hurtigt ud af, når du prøver dem på. 

Investér i nogle gode smykker 

Smykker er noget, der holder rigtig længe, hvis bare du passer godt på dem, og de er af god kvalitet. Derfor er det også være at investere lidt i nogle, der er af god kvalitet. Du kan også finde rigtig billige smykker, men det er ofte nogle, der ikke holder ret længe og mister deres farve. Det sker ikke, hvis du investerer i nogle rigtige smykker af sølv eller guld.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!