Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

3 gadgets til alle sommerens vandhunde!

21-05-2020

Dette er sponsoreret indhold

Det er blevet sommer, og dermed højsæson for en tur i bølgen blå, poolen eller badebassinet. Vi har derfor i samarbejde med Luxgear fundet 3 våde gadgets frem til vandhunden. Her er tale om gadgets, som den inkarnerede vandhund bare MÅ eje?

Er du klar til at springe på hovedet i vandet? Så lad os dykke ned og se nærmere på de 3 gadgets fra Luxgear!

Badebassin til haven
Den første vandgadget, der bør være øverst på enhver vandhunds ønskeliste, er selvfølgelig et badebassin til haven. Badebassinet er nemt at finde frem og fylde op med vand, når små og store vandhunde får lyst til en dukkert. Her slipper du for at skulle køre til stranden eller svømmehallen, og kan i stedet lave jeres helt eget vandeventyr derhjemme i haven.

Ungerne og deres venner vil uden tvivl elske et badebassin til haven. Her kan de få masser af tid til at gå i selskab med hinanden, mens de leger, pjasker og svømmer. Og badebassinet er ikke kun for børn – spring selv i dine badebukser, badedragt eller bikini og nyd en svalende dukkert i sommervarmen!

Badebalje til voksne
Skal det være lidt mere eksklusivt end et badebassin, kan du med fordel vælge en badebalje til voksne i stedet. Badebaljen er tilpas stor til, at den kan bruges af både børn og voksne, og derudover er den med sine håndtag nem og let at flytte rundt på. Du kan derfor både bruge den inde og ude.

Badebaljen fungerer i princippet som et praktisk badekar. Her kan du sidde og ro og mag og nyde et glas god vin, læse en bog eller bare lukke øjnene og give dig hen, mens du slapper fuldstændigt af. En badebalje til voksne er derfor helt ideel til dig, der ikke allerede har et badekar, eller blot ønsker at kunne bade udendørs også.

Flydende hængekøje
Den tredje og sidste gadget kræver lidt mere plads på vandet. Her er der tale om en flydende hængekøje, som kan bruges, når du er ved stranden eller i swimmingpoolen. Den flydende hængekøje minder til forveksling om en luftmadras, men grundet udformningen som en hængekøje giver den flydende hængekøje dig en mere afslappende liggeposition. 
Hængekøjen er både nem at puste op og lukke luft ud af igen. Den fylder ikke ret meget, og er derfor en fantastisk gadget at have med i kufferten, når du skal på ferie, eller bag i bilen, når turen går til stranden. Så kan du slappe af på en helt ny måde, mens du daser på vandet!

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!