Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

3 fordele ved at have en kalender

27-04-2020

Sponsoreret indhold

Der er nogle ting, som hører til vores faste rutiner, og som vi ikke glemmer. Det kan være ting som at tage på arbejde, spise aftensmad og at gå tur med hunden. Sådanne ting får vi gjort – nærmest helt automatisk – og vi behøver ikke skrive dem ned for at huske dem. 

Der er dog andre ting, der kan være sværere at huske. Det kan være en tandlægetid, et møde eller en kop kaffe med en ven, hvor vi måske ikke helt kan huske, om det nu var tirsdag eller onsdag, vi havde aftalt. Det kan resultere i, at vi møder op det forkerte tidspunkt eller helt glemmer at møde op. 

Med kalendere kan du gøre det meget nemmere at huske dine planer, og der er mange fordele ved at have en. 

Undgå at glemme dine aftaler
Der er nærmest intet værre end at glemme en aftale. Dette gælder både de mindre ting som en gåtur med din bror, men det gælder også de større og vigtige ting som en koncert, hvor du måske har købt billet flere måneder tilbage og derfor kommer til at glemme det. Med en kalender kan du skrive alle dine aftaler ned og på den måde undgå at glemme dem. Du kan bare tage et hurtigt kig i kalenderen hver morgen, og så er der styr på det.

Mere planlægning og mindre stress
Ved hjælp af en kalender kan du bedre holde overblik og planlægge din måned på en hensigtsmæssig måde. Det vil resultere i mindre stress, da du vil ikke komme til at lægge flere planer, end du kan overskue.

Husk mærkedage
Har du også prøvet at glemme din tantes fødselsdag eller en anden mærkedag? Så ved du nok, hvor skamfuldt det kan føles, men heldigvis kan en kalender løse problemet og sørge for, at du altid husker fødselsdage, årsdage og lignende. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!