Fredag d. 10. juli 2020 - �rgang 15

Tyveknægte på spil i Vesthimmerland

04-03-2020

På Vilsted Friskole er der stjålet 12 iPads.

Uge 10 har budt på en del anmeldelser til politiet om indbrud og tyveri. I Gatten har der eksempelvis været indbrud i en fritidsbolig på Golfsvinget. Gerningsmanden har opbrudt et vindue, og fra stuen på 1. sal er der stjålet et 40" LG fjernsyn. Gerningstidspunktet strækker sig fra 26. januar til 29. februar.

På Vilsted Friskole er en hængelås til en terrassedør blevet klippet over mellem fredag og lørdag i sidste uge, og tyven har stjålet 12 iPads fra skolen.

På en nedlagt landejendom på Aggersundvej ved Aars har videoovervågning afsløret, at to ukendte gerningsmænd natten til tirsdag havde kurs mod en olietank. De fik dog ikke stjålet noget, men samme nat klokken 03.17 er der fra Bygma i Aars stjålet 200 liter diesel fra en Scania lastbil.

To indbrud i Vesterbølle

På Sognevejen i Vesterbølle var der i går mellem klokken 9.30 og 12 indbrud i et hus, hvor gerningsmanden først forgæves har forsøgt at brde en terrassedør op. Til gengæld fik vedkommende brudt et stuevindue op, og det resulterede i, at der blev stjålet nogle smykker samt to pas. 

Samme gerningsmand har muligvis været på Vesterbølle Efterskole mellem klokken 08.55 og 12.30. I det tidsrum har en person via et åbent vindue været inde på tre elevværelser og rode. Men der er umiddelbart ikke stjålet noget.

I Hyllebjerg blev der stjålet en ponysadel, en kædesav samt diverse el- og håndværktøj, da der mellem fredag og lørdag var indbrud i et udhus på Trendåvej. Tyvekosterne har en værdi af omkring 14.000 kroner. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!