Fredag d. 10. juli 2020 - �rgang 15

To personer anholdt for adskillige tyverier af gasflasker

14-08-2019

Nordjyllands Politi skred sent mandag aften kl. 23.35, til anholdelse af en 41-årig mand og en 42-årig kvinde. Politiet mistænker dem for adskillige tyverier af gasflasker i Nordjylland.

Anholdelsen af begge mistænkte skete på den 42-årige kvindes bopæl i Randers-området. Politiets efterforskningsleder, fg. vicepolitiinspektør Sune Myrup, er tilfreds med anholdelserne sent i går aftes, der skete efter kort tids efterforskning. 

”Ved den efterfølgende ransagning i går beslaglagde vi 90 gasflasker. Vi mener, at de stammer fra tyverier fra forskellige brugsforeninger og tankstationer i Nordjylland,” siger Sune Myrup, og han tilføjer, at efterforskerne derudover beslaglagde en brugsstjålet lastbil, en brugsstjålet varebil, en brugsstjålet campingvogn og cirka 90 gram amfetamin.
 
Samlet set betyder det, at politiet sigter de to mistænkte for ni forhold vedrørende tyveri af gasflasker stjålet fra forskellige brugsforeninger og tankstationer i Nordjylland. Også i Vesthimmerland har der været en række tyverier af gasflasker på det sidste. Derudover sigtes de to personer også for tre tilfælde af brugstyveri og for overtrædelse af straffelovens §191.

 Efterforskningsleder Sune Myrup oplyser, at de anholdte ikke har ønsket at udtale sig til politiet, og de fremstilles i Grundlovsforhør senere i dag. Det sker ved retten i Aalborg. Politiet vil begære lukkede døre af hensynet til efterforskningen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!