Lørdag d. 6. juni 2020 - �rgang 15

Politiet søger ejere til 56 fælge

03-11-2018

Nordjyllands Politi ransagede for nylig en garage i Nørresundby. Her beslaglagde man 56 aluminiumsfælge til primært Audi- og Mercedes-biler. Nu leder man efter fælgenes rette ejere.

”Vi mener, at fælgene stammer fra tyverier, der har fundet sted mellem 1. maj og 9. oktober i år. Nu offentliggør vi disse billeder af fælgene i håb om, at de rette ejere kan genkende deres fælge og vil henvende sig til os,” fortæller efterforskningsleder Mikkel Brügmann fra Nordjyllands Politi.

Genkender man sine stjålne fælge på billederne, har man mulighed for at komme og se nærmere på dem efter aftale med politiet.

”Man ringer til os på telefon 114, og så bliver man bedt om at forklare, hvordan man mener at kunne genkende de relevante fælge. Herefter kan man så få mulighed for at komme og se fælgene. Det er klart, at vi sikrer os, at man kan dokumentere sit ejerskab, fx ved hjælp af købsbevis eller billeder, før vi udleverer fælgene,” forklarer Mikkel Brügmann.

Nordjyllands Politi lægger også billederne af fælgene på det sociale medie Facebook (www.facebook.com/njylpoliti). Her kan man som bruger være med til at dele billederne og gøre andre opmærksomme på fælgfundet. Nordjyllands Politi bruger generelt Facebook til at gøre opmærksom på hittegods, tyvekoster, efterlyste personer og til at dele forebyggende råd mod fx indbrud.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!