Fredag d. 14. august 2020 - �rgang 15

Politiet opfordrer folk i Vesthimmerland til at holde øje

25-07-2019

Politiet beder vesthimmerlændingene om at holde øje med en sølvgrå Audi A3, som sættes i forbindelse med en række tyverier i Vesthimmerland.

En østeuropæisk udseende mand hærger for tiden Vesthimmerland, hvor han under påskud af at lede efter et hotel stjæler fra folk. Senest har han været i Aars på Solbakken, hvor han på en adresse gik ind i en have, hvor husets beboer lå og sov på terrassen. Manden vågnede ved den uventede gæsts ankomst, og den udenlandske mand begyndte at forklare, at han ledte efter et hotel.

Det er samme fremgangsmåde, som en uidentificeret gerningsmand har anvendt de seneste dage i både Løgstør, Farsø og Strandby, og Simon Jacobsen fra Himmerlands Politi føler sig overbevist om, at det er den samme mand, der slog til i Aars.

Den sovende mand på terrassen har læst om disse episoder i pressen, og han har fortalt politiet, at den uventede gæst på Solbakken passer på signalementet. Et andet vidne til episoden på Solbakken oplyser, at hun så en sølvgrå Audi A3 med en anden udenlandsk mand i. Denne bil er også set ved nogle af de andre forhold, og det er et af politiets vigtige spor i at få opklaret sagen. Bilens registreringsnummer er BW 13 491, og den beder politiet nu vesthimmerlændingene om at holde godt øje med, og hvis nogen har oplysninger, modtager politiet dem gerne på telefon 1-1-4, siger Simon Jacobsen.

Han forklarer også, at politiet prioriterer sagen ved at sætte flere patruler på gaden i Aars og ved at sætte efterforskningsholdet Indbrudsgruppe Vest på sagen.

Oplysningerne om de to mænd går på, at de begge er østeuropæiske af udseende, og de er begge mellem 25 og 35 år. Det er også forholdsvis store beløb, de har stjålet for, siger Simon Jacobsen. Blandt andet har de taget 4000 euro ved et af de andre forhold.

 

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!