Lørdag d. 4. juli 2020 - �rgang 15

Politiet efterlyser ejere til stjålne kameraer

26-02-2020

Nordjyllands Politi søger svar på, hvem der har fået stjålet disse to videoovervågningskameraer. Finder man ejeren, finder man også et gerningssted, som måske kan føre til opklaring af flere indbrudssager.

Nordjyllands Politi efterlyser en eller flere retmæssige ejere til to videoovervågningskameraer af mærket HIKVISION. 

”Kameraerne er fundet i Aalborg sammen med effekter, som stammer fra indbrud i erhverv, nybyg og varebiler. Gerningstidspunktet ligger før den 13. februar 2020, ” oplyser politikommissær Mikkel Brügmann, der er leder af politiets berigelsessektion i Aalborg, som bl.a. arbejder med at opklare indbrudskriminalitet.

Politikommissæren forklarer, at det ikke alene er til gavn for den eller de retmæssige ejere at få kameraerne igen; det vil også være en vigtig hjælp i politiets efterforskningsarbejde, hvor tyvekoster skal kobles sammen med gerningssteder, og gerningsmænd stilles til ansvar.

De aktuelle kameraer ses på billederne her, som stammer fra politiets ransagning. Kameraerne er helt nye og formentlig stjålet med de røde plasticposer omkring.

Nordjyllands Politi hører meget gerne fra borgere, der mener at have oplysninger i sagen, på tlf. 114.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!