Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Politi mødte op med tre vogne for at hente modvillig spritbilist

28-10-2022

I går klokken 12.06 anholdt politiet en polsk mand i Aalestrup.

En politipatrulje valgte i går middag at standse en bilist i krydset ved Engvej og Testrupvej i Aalestrup. De bad den 38-årige mand, der er fra Polen - men bosat i Aars, om at blæse i et alkometer. Da resultatet af testen gav anledning til udtagelse af en blodprøve, blev den 38-årige meget lidt samarbejdsvillig og sætter sig til modværge. Manden bliver derfor lagt i håndjern og en lokal patrulje fra Aars bliver sendt til stedet for at hjælpe kollegerne med at håndtere manden, som blev aggressiv og udtalte nogle polske gloser, som for de ikke-polsk kyndige betjente kunne opfattes som trusler. 

Betjentene vurderede på stedet, at manden ikke blot kunne sættes ind på bagsædet af en patruljevogn, så en af politiets transportvogne blev også tilkaldt for at køre manden til Aalborg, hvor der så kunne tages en blodprøve.

Den 38-årige er blevet sigtet for både spritkørsel og kørsel med euforiserende stoffer i blodet, og for overtrædelse af straffelovens § 119 for at forsøge at forhindre politiet i at udføre deres arbejde. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!