Lørdag d. 13. august 2022 - Årgang 17

Meget rolig nytår i Vesthimmerland

04-01-2022

Politiet har ikke haft travlt med indbrud henover nytåret. Faktisk er der slet ikke anmeldt nogle i Vesthimmerland. Til gengæld har der været nogle hærværkssager, men antallet af disse er også i den lave ende. 

I Tofteparken i Aars gik det voldsomt for sig en halv time inde i det nye år, da ukendte gerningsmænd skød raketter mod nogle vinduer og lavede bål på en parkeringsplads, hvor der holdt biler. Der er dog ikke meldinger om skader. 

På Højgårdsvej gik der ild i en container nytårsnat klokken 00.55. Ilden bredte sig ikke yderligere end til containeren.

Hos Cirkle K i Aars blev der begået ødelæggende hærværk, da en personbil trillede ind, og en person steg ud og smed en tændt raket i en container, hvorefter han kørte igen. Der gik ild i containeren, men branden spredte sig heldigvis ikke. 

Desuden har politiet modtaget anmeldelse om 5 sprængte postkasser henover nytåret. 2 i Aars, 2 i Farsø og en i Løgstør. Desuden er et sidespejl knækket af en bil i Aars. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!