Fredag d. 10. juli 2020 - �rgang 15

Kimbrerfest gav travlhed for politiet

09-09-2019

En alvorlig trusselssag mod et vidne og en lang række mindre sager gav travlhed for politiet, da der i weekenden var Kimbrerfest i Aars.

Først var der anmeldelse om et masseslagsmål på festpladsen ved Messecenter Vesthimmerland, men da patruljen nåede frem var der ikke noget slagsmål at se. Men der skulle blive mere at se til for betjentene.

Fredag aften blev en mand fra 1998 med ukendt adresse taget med en 4 cm lang foldekniv, som han mente hørte til ved Kimbrerfesten. Det gjorde den imidlertid ikke, og han blev sigtet for ulovlig våbenbesiddelse.

To 20-årige mænd fra Henholdsvis Aars og Hobro fik begge bøder for at have slået andre personer i hovedet under et slagsmål på et dansegulv.

En 39-årig mand valgte at tisse op ad en butiksfacade i Himmerlandsgade, og det er hverken i orden eller lovligt, og han måtte også indkassere en bøde for det griseri.

En 26-årig mand fra Løgstør havde også fundet vej til Kimbrerfesten, hvor der tilsyneladende var en del stoffer i omløb. Løgstørianeren blev taget på fersk gerning lørdag klokken 03.17, da han var i færd med at lægge en bane kokain. Politiet sigtede ham for at være i besiddelse af 0,02 gram.

En lokal mand på 17 år havde 0,54 gram hash på sig, og en 21-årig mand fra Skørping blev taget med 0,73 gram hash.

Endelig valgte en 17-årig mand fra Hvalpsund af ukendte årsager at nikke sin 15-årige kammerat en skalle. Det blev der også skrevet en sag om for voldelig optræden.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!