Onsdag d. 12. august 2020 - �rgang 15

Indbrud i Vesthimmerland

04-05-2020

På Røjbækvej i Farsø blev der mellem torsdag og fredag i sidste uge stjålet omkring 300 liter dieselolie fra henholdsvis en traktor og en gravemaskine. 

I Hvalpsund har der også været en tyveknægt på spil. Gerningsmanden brød via en terrassedør ind i en villa, der er under renovering. Fra stedet er der stjålet en stiksav og en bajonetsav af mærket Ryobi og vinkelsliber og boremaskine af mærket Bosch. Dertil er der forsvundet en del håndværktøj. Indbruddet er sket mellem torsdag eftermiddag og lørdag formiddag.

En indbrudstyv i Flejsborg havde ikke meget held i sprøjten, da vedkommende brød ind i en villa på Flejsborglundvej. Det lykkede ganske vist at bryde en fordør op og komme ind i et gangareal, men derfra og videre ind i huset var der endnu en låst dør, og gerningsmanden luskede tomhændet fra stedet. Dette indbrud er sket over en længere periode mellem 12. april og 2. maj.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!