Fredag d. 14. august 2020 - �rgang 15

Indbrud i både Farsø, Løgstør og Aars

09-10-2019

I en tandlægeklinik i Østerbrogade i Løgstør blev der natten til mandag brudt et vindue op, og den uidentificerede gerningsmand havde held til at stjæle nogle kontanter fra klinikken.

Samme fremgangsmåde er brugt i Aars Golfklub på Tandrupvej, hvor der også blev stjålet kontanter natten til mandag. Der er ingen kendt gerningsmand, men politiet har sikret sig nogle spor, som måske kan føre til en opklaring af sagen.

I Farsø har der været indbrud i tre ejendomme i byens nordlige opland. På Torupvej har der været indbrud på to naboejendomme. Det ene er sket mandag mellem klokken 08 og 17, hvor en terrassedør er blevet brudt op. Det er endnu uvist, om der er noget stjålet fra stedet.

Hos naboen blev der stjålet en blå halskæde med et guldvedhæng. Her kom tyven ind via en hoveddør mellem klokken 05.45 og 13, og efterlod huset gennemrodet.

Ikke langt derfra blev der også begået indbrud på Fredbjergvej mandag mellem kl. 10 og 14. Med et koben er et vindue blevet brudt op, og tyven har været gennem hele huset. Der er dog ikke noget meldt stjålet.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!