Mandag d. 15. august 2022 - Årgang 17

Indbrud flere steder i Vesthimmerland

08-06-2022

Henover pinsen har der været indbrud i jobcenteret på Vestre Boulevard i Aars. Gerningsmanden har mellem fredag og tirsdag brudt en terrassedør op, hvor han/hun eller de ugeneret har kunnet stjæle flere bærbare PC'ere. Politiet har ikke oplyst hvor stort et antal computere, der er stjålet fra stedet.

I Aggersund blev der fredag aften eller natten til lørdag stjålet en minigraver af mærket Kubota 161. Det skete på Over Aggersund. Minigraveren er mærket med "Entreprenør Henrik Brun" på bagruden.

I Ertebølle har der været indbrud i et sommerhus på Kjeldhøj. Det er sket over et længere tidsrum fra 12. maj til 3. juni. En dør er opbrudt, og der er stjålet flere effekter Blandt andet værktøj, spiritus, en gasflaske, et motorcykelstativ, en hjelm og en læderdragt.

Også i Trend har der været indrud i et sommerhusområde. Det er gået ud over et udhus på Marthasvej, hvor en plæneklipper og en stige er blevet stjålet mellem den 31. maj og 3. juni.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!