Mandag d. 10. august 2020 - �rgang 15

Forsøg på at brænde biler af

04-05-2020

Politiet har tre eksempler på forsætlig brandstiftelse i Løgstør og Aars.

Af Jacob Dalgaard

En blå Toyota Yaris skulle angiveligt have været brændt af på Valmuevej i Løgstør natten til lørdag. Det fremgår af en politianmeldelse, hvor en ukendt gerningsmand har åbnet bilens benzindæksel og stoppet en benzinvædet klud i hullet til tanken og sat ild til.

Politikommissær Jørn Kresten Nielsen siger, at kluden er brændt, hvorefter ilden er gået ud og blot har efterladt brandskader omkring benzindækslet. 

Men den alvorlige sag står desværre ikke alene. I Aars har der været to lignende tilfælde på Anlægsvej mellem lørdag midnat og søndag formiddag klokken 11.15. På samme måde er der tændt ild til en klud stoppet ned i benzinstudsen på henholdsvis en Peugeot 208 og en Opel Astra. Heldigvis  var det også kun kludene, der brændte og efterlod brandskader på lakken. 

Jørn Kresten Nielsen oplyser, at politiet ingen mistænkte har, men han tilføjer, at det ser pudsigt ud, at det foregår både i Løgstør og Aars, og det kunne godt tyde på, at det er den samme person, der står bag alle tre tilfælde.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!