Fredag d. 10. juli 2020 - �rgang 15

Flere indbrud - blandt andet i Gatten

23-03-2020

Tre fritidshuse på Goldsvinget har mellem 1. og 19. marts været udsat for indbrd. I alle tre huse er der stjålet fladskærms-tv. I det ene er der tale om et 65" B&O-fjernsyn, mens der i et andet af husene også er stjålet Piet Hein lysestager og en nduktionskogeplade.

På Tolshøj i Gedsted har der været indbrud i et udhus mellem 19. og 20. marts. Tyven har brudt en dør op og stjålet en håndrundsav, en bajonetsav, en løvblæser, tre boremaskiner og en nivelleringslaser.

Et indbrud på Østergade i Østrup gav mellem torsdag og lørdag den ukendte gerningsmand to motorsave i udbytte. De to kædesave er henholdsvis af mærkerne Husquarna og Sachs-Dolmar. Dertil forsvandt en spand med kiler og nøgler.

Der har også været indbrud i en villa på Elmevej i Aalestrup. Mellem torsdag og fredag blev der stjålet en bærbar pc af mærket HP, en OBH elkedel, et smykkeskrin med smykker og parfume.

På Alestrup Naturefterskole har der været indbrud på et elevværelse, hvorfra der er stjålet smyker - blandt andet nogle guldøreringe.  

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!