Lørdag d. 15. august 2020 - �rgang 15

Farsø og Aalestrup plaget af villaindbrud i påsken

23-04-2019

Særligt Jeppe Aakjærs Vej i Farsø har været plaget af indbrudstyve i påskedagene.

Fire villaer på Jeppe Aakjærsvej i Farsø har været udsat for indbrud i påskeferien. Der er ingen mistænkte, men meget tyder på, at det er de samme gerningsmænd, og de forskellige anmeldte gerningstidsrum indikerer, at indbruddene er sket natten til langfredag. Gerningsmændene har brudt vinduer op for at komme ind, men der er ikke lavet nogen opgørelse på, hvad der er stjålet i de fire villaere.

Til gengæld er der meldt to laptops af mærkerne HP og Acer stjålet sammen med diverse indbo fra et andet villaindbrud i Farsø på Søvej. Det er sket mellem skærtorsdag kl. 12 og langfredag kl. 11.

Også på Søparken i Farsø har der været indbrud i en villamellem skærtorsdag og påskedag. Et vindue er blevet brudt op, og der er stjålet smykker til en ukendt værdi.

Indbrud i Aalestrup

På Fredensvej i Aalestrup blev alle værelser i en villa gennemrodet, da der var indbrud mellem påskedag og 2. påskedag. Gerningsmanden kom derfra med et udbytte på cirka 2000 kroner i kontanter.

Ligesom i Fredensgade blev vinduer brudt op, da der blev begået bræk i en villa i Toftehaven og en villa i Nygade. Begge steder er der ikke opgjort, hvad der er stjålet.

Udover villaerne i Farsø og Aalestrup har der været et enkelt indbrudsforsøg i et graverhus ved Ulstrup Kirke. En alarm har dog forstyrret gerningsmanden, der forsøgte at bryde et vindue op langfredag kl. 01.20.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!