Mandag d. 18. januar 2021 - �rgang 15

Færdselsuheld i både Aalestrup og Vestrup

14-10-2019

I lørdags klokken 00.50 skete der et mindre færdseluheld på Birkevej i Aalestrup. En 26-årig fører af en VW Passat påkørte en skurvogn, som satte sig i bevægelse og trillede ned af Elmevej. Bilisten kørte efter sigende hasarderet og forlod stedet efter påkørslen. Han har dog siden henvendt sig til politiet og er blevet sigtet.

En 29-årig mand fra Sønderjylland havde også en uheldig optræden på de vesthimmerlandske veje i weekenden. Han forsøgte angiveligt at undvige en sort kat på Svoldrupvej i Vestrup, og sorte katte, der krydser vejen, kan ifølge overtro forårsage uheld. Det gjorde det ihvertfald i dette tilfælde, hvor manden kørte i grøften. Måske skyldes uheldet også, at han blev testet positiv i en narkotest, og da han heller ikke havde kørekort, og nummerpladerne på bilen var stjålet, og bilen var uindregistreret, må den 29-årige se frem til en større afregning med myndighederne.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!