Mandag d. 5. december 2022 - Årgang 17

Bølge af indbrud i Farsø

26-07-2022

Farsø har på det seneste været plaget af indbrud, tyverier og hærværk. Weekenden var ingen undtagelse. 

Fra lørdag aften klokken 18 til søndag formiddag har der været indbrud ved svømmehallen i Dr. Ingrid Hallerne. Gerningsmanden har stjålet nogle gasflasker, en vinkelsliber, et topnøglesæt, drikkevarer med mere. 

I Bakkegårdens børnehave i Farsø har der også været indbrud i løbet af søndag. Et vindue er knust, men der er øjensynligt ikke stjålet noget. 

Ved Foulum Kirke nær Farsø har der været indbrud i et kontor. En dør er blevet sparket ind mellem fredag klokken 16 og lørdag klokken 10.41. Der er ikke meldt om tyvekoster. 

Ullits Kirke har derimod mistet både en Husquarna havetraktor, og en buskrydder og en benzinhækklipper - begge af mærket Echo. Havetraktoren er kendetegnet ved at mangle både "H" og "u" i navnet på traktoren, som har en nyværdi på 65.000 kroner. Indbruddet er sket i omtrent samme tidsrum som indbruddet i Foulum, og gerningsmanden har også skaffet sig adgang ved at sparke to døre ind.  

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!