Søndag d. 11. april 2021 - �rgang 16

Anholdt for røveri mod Dagli'Brugsen i både Hornum og Overlade

26-02-2021

I eftermiddag er der begået røveri mod begge brugser med kort tids mellemrum. Politiet har anholdt og sigtet en 23-årig mand for begge røverier.

Klokken 14.30 modtog alarmecentralen en melding om røveri i Dagli´Brugsen i Hornum, hvor en mand truede personalet med en pistolattrap. Det lykkedes dog ikke røveren at få noget udbytte, inden han flygtede derfra i en sort Peugeot 508 i høj fart.

Blot 25 minutter senere slog samme røver til igen. Denne gang i Dagli'Brugsen i Overlade, hvor røveren fik et ukendt pengebeløb med sig. 

Bilen blev klokken 15.20 spottet og standset af en patruljebil på Bjørnsholmvej udenfor Overlade. I bilen sad en 23-årig mand, der også var i besiddelse af en pistolattrap. Han blev anholdt og sigtet for de to røverier. I nærheden af bilen blev der også fundet en pose penge fra røveriet i Overlade.

Politiet oplyser på Twitter, at ingen er kommet til skade ved røverierne. Den anholdte er bragt til afhøring på politigården, og han ventes at blive fremstillet i grundlovsforhør i morgen. Han er i forvejen kendt af politiet. 

Selv om røveren nu er anholdt, vil politiet gerne høre fra vidner, der har set den sorte Peugeot 508 både i Hornum og Overlade.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!