Onsdag d. 8. december 2021 - �rgang 16

Anholdt efter biljagt gennem Farsø

02-11-2021

En 31-årig mand er sigtet efter biljagt, der undervejs omfattede påkørsel af medtrafikant.

I går formiddag klokken 9 forsøgte en patruljevogn at standse en bilist på Nibevej syd for Farsø for at lave en kontrol. Det var bilisten øjensynligt ikke interesseret i, for føreren vælger at stikke af med patruljebilen i hælene i retning mod Farsø, hvor politiet mister flugtbilisten af syne. 

Til gengæld møder politiet på Hvalpsundvej en anden bilist, som er blevet påkørt af flugtbilisten. Der er dog kun sket materielle skader ved påkørslen. Kort efter finder politiet flugtbilen på Søndergade i Farsø med en skade på fronten. En 31-årig mand fra postnummer Farsø blev derefter tæt på bilen anholdt og sigtet for at overholde sine forpligtelser efter et færdselsuheld.

Himmerlands Politi oplyser, at de er på udkig efter en medgerningsmand, ligesom der sandsynligvis vil blive tilføjet flere sigtelser mod den 31-årige. Hvad de omhandler vil politiet ikke komme ind, da der skal foretages yderligere efterforskning. 

Politiet vil i den forbindelse gerne i kontakt med vidner, der har set noget i forhold til den omtalte episode i går. Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!