Lørdag d. 13. august 2022 - Årgang 17

Aars er plaget af larm og uro

07-10-2021

Beboerne i den centrale del af Aars har længe været plaget af uromagere, der forstyrrer den offentlige orden. Om ikke dagligt så i hvert fald flere gange om ugen får politiet en række henvendelser om unge, der laver larm i byen.

Henover sommeren har der været udbredte problemer med højt musik og knallertkørsel, og larmen har ofte været centreret omkirng Bymidten og Anlægget.

Tirsdag eftermiddag klokken 15.53 ringede telefonen igen hos politiet. Denne gang med en anmeldelse om, at der blev fyret kanonslag af i Anlægget. En patrulje fandt dog ingen på stedet. Allerede klokken 17 fik politiet en ny anmeldelse om kanonslag. Denne gang ved Østermarkskolen. Politiet havde dog ingen ledige patruljer til at tage sig af det. 

19-årig anholdt

Ved 19-tiden var der igen uro ved Østermarkskolen, og denne gang lykkedes det politiet at få kontakt til unge mennesker, der også havde tændt bål. En af de unge nægtede at udlevere sit navn, fødedato og adresse. Han blev derfor anholdt. Efter en halv times anholdelse kom manden dog til fornuft og gav de nødvendige oplysninger, hvorefter han blev løsladt. Det er 19-årig mand, som blev sigtet for både overtrædelse af ordentsbekendtgørelsen og retsplejeloven for ikke at ville udlevere personoplysninger til politiet.

Ved 22-tiden tirsdag aften var politiet igen på patrulje i Aars, men uden at støde på uromagere.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!