Tirsdag d. 19. januar 2021 - �rgang 15

25-årig anholdt efter masseslagsmål i Aars

12-06-2020

Politiet blev i aftes kaldt til Aars, hvor to grupperinger var røget i totterne på hinanden. En er muligvis blevet stukket med en kniv.

Af Jacob Dalgaard

I aftes klokken 21.46 blev politiet kaldt til Anlægget i Aars, hvor en gruppe på omkring 15 mennesker var i et større slagsmål. Politiet har ingen oplysninger om, hvad striden drejede sig om, men det var angiveligt en gruppe lokale, der var i slagsmål med en anden gruppe, der kommer udefra.

Politiet har anholdt en 25-årig lokal mand, som formodes at have brugt en kniv under slagsmålet. Derudover er der blevet uddelt spark. Ingen er kommet alvorligt til skade. I følge politiet drejer det sig om mindre sår. 

Den 25-årige er fortsat i politiets varetægt, og politiets jurist vurderer i dag på, om der er grudlag for at fremstille manden i grundlovsforhør. 

Politiet er i øvrigt sparsom med oplysninger i sagen, da der fortsat er gang i efterforskningen i forhold til hændelsesforløbet.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!