Tirsdag d. 19. januar 2021 - �rgang 15

17-årig i vild politijagt i Aars

06-09-2019

17-årig spritbilist endte med at torpedere en politibil i en biljagt sent torsdag aften.

Af Jacob Dalgaard

Politiet ville i aftes klokken 23.25 standse en bil på Dybvadmøllevej ved Aars, men i stedet for at standse, forsøgte bilens fører at stikke af. 

Det resulterede i en 19 minutter lang biljagt i Aars by, hvor 3-4 politikøretøjer blev sat ind i jagten. Undervejs kørte den flygtende bilist over for rødt fire gange, og på et tidspunkt kørte han også venstre om et helleanlæg. 

Biljagten endte i krydset ved Gl. Tingvej og Vestervang, hvor flugtbilisten kørte ind i døren på en af politiets biler. Der skete kun mindre materielle skader. 

Flugtbilisten viste sig at være en kun 17-årig ung mand, der mistænkes for at være spirituspåvirket. Han er fra Aars og havde erhvervet kørekort.

Men som 17-årig skal man have en rutineret chauffør med i bilen for at må køre, og man skal selvsagt være ædru. Den 17-årige var alene i bilen, som han i øvrigt ikke er ejer af. Det er en firmabil, som han tilsyneladende har haft adgang til. 

Med aftenens mange alvorlige forseelser har den 17-årige formentlig udskudt sin chance for at køre bil lovligt i en rum tid. 

Foruden trafikforseelserne fandt politiet ham ved anholdelsen også i besiddelse af et halvt gram hash.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!