Onsdag d. 28. september 2022 - Årgang 17

Velkommen til Lokaltindblik.dk

- nyheder, der kommer dig ved

 
Lokaltindblik.dk er en lokalavis, som kun findes på internettet. Netavisen blev grundlagt i 2006 med den gamle Løgstør Kommune som dækningsområde. I dag bringer Lokatindblik.dk nyheder fra hele Vesthimmerland til hele Vesthimmerland - ja faktisk til hele verden.
 
Målet er at formidle store som små lokale nyheder.
Lokaltindblik.dk vil blive opdateret mindst én gang i døgnet og vil bestræbe sig på at være først med de lokale nyheder. Læserne skal ved dagligt at besøge www.lokaltindblik.dk kunne holde sig opdateret om begivenheder i lokalsamfundet. Der er ingen abonnement eller adgangskoder. Det er ganske gratis at få nyheder fra Lokaltindblik.dk, og så er det nyheder, der kommer dig ved.
 
Lokaltindblik.dk''s eksistens er afhængig af annoncører, og uden opbakning fra disse, vil denne lokale nyhedsservice ikke eksistere.
 
Udover de seneste nyheder kan læserne følge lokale sportsresultater, nyt om navne, politiets døgnrapporter, dødsfald, læserbreve og meget mere. Under "Meddelelser" vil det lokale erhvervsliv, foreninger og private endvidere kunne orientere omverdenen om arrangementer og andre begivenheder.
 
Lokaltindblik.dk er grundlagt af Jacob Dalgaard i november 2005, og de første lokalnyheder blev sendt ud i cyberspace i slutningen af januar 2006. Grundlæggeren er født 19. januar 1975 i Aggersborg. Han er opvokset på forældrenes gård i Næsborg og har siden 1996 boet hhv. i Overlade, Løgstør og Farsø. Fra 2002 til 2005 fungerede han som lokaljournalist på en lokal ugeavis. Som redaktør af Lokaltindblik.dk besidder Jacob Dalgaard således et indgående lokalkendskab til Vesthimmerland.
 
For at få alle lokalnyheder med er lokalbefolkningen særdeles velkommen til at være behjælpelige med at rapportere tips om hændelser til Lokaltindblik.dk. Læserne er ligeledes hjerteligt velkomne til at skrive artikler om arrangementer i deres forening, by osv…
 
God fornøjelse med Lokaltindblik.dk
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!