Tirsdag d. 18. februar 2020 - �rgang 15

Vilsted Sø Løb melder alt udsolgt

11-09-2019

1250 startnumre er solgt, og dermed er der total udsolgt til løbet rundt om Vilsted Sø på lørdag.

Der bliver hektisk aktivitet ved Ranum Multikulturhus og Ranum Efterskole, når Vilsted Sø Løb afvikles på lørdag. Interessen for det nye maratonløb er ikke så stor som forventet. Blot 20 har tilmeldt sig denne distance. Til gengæld har der været rift om pladserne på de øvrige ruter, og i alt sendes 1250 deltagere ud på stierne omkring søen.

Løbet afvikles med start fra Ranum Efterskole lørdag formiddag, men allerede fredag aften forventes et stort ryk. Her vil Lions Club Løgstør, som står bag søløbet, være til stede på Ranum Efterskole, som deltager aktivt i løbet. Her er elevernes forældre og søskende inviteret til familieweekend på efterskolen, og de vil blive orienteret om Vilsted Sø Løb og få mulighed for at få udleveret deres startnumre.

-Det er en fantastisk måde at byde forældre og søskende velkommen på. De bliver straks en del af en stor event. Området og de mange muligheder, der et ved Vilsted Sø bliver præsenteret. Forældrene møder hinanden og mange får sig en snak på den rute, de deltager på. Der bliver fælles opvarmning og efter at havde gennemført ruterne er der medaljer og fællesspisning. Et forløb som skabes ved, at foreninger i Ranum og Vilsted står sammen med Lions Club Løgstør og Ranum Multikulturhus omkring afviklingen, siger efterskoleforstander Olav Storm, Ranum Efterskole.

Løbsleder Rasmus Gammelholm Pedersen fra Lions Club Løgstør kan nu glæde sig over at alle løbsnumre efter mange forberedelser er udsolgt flere dage før løbet skydes i gang. Det er 5. gang løbet afholdes, og årets deltagertal er rekord.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!