Lørdag d. 13. august 2022 - Årgang 17

Veterantraktorudstilling bliver aflyst igen

07-01-2022

Stigende smittetryk med COVID 19 og restriktioner, der pt. umuligør gennemførelsen af store arrangementer tvinger Messecenter Vesthimmerland og Veterantraktorklubben MTKJ-Himmerland til at aflyse den traditionelle Veterantraktorudstilling & Landbrugsmaskine stumpemarked for 2. år i træk.

Det er med blødende hjerte at vi endnu en gang må aflyse vores store Veterantraktorudstilling i Messecenter Vesthimmerland, udtaler Jens-Ole Kuck Christensen, formand for MTKJ-Himmerland.

Beslutningen omkring en aflysning af arrangementet er netop taget på et møde i styregruppen, der består af repræsentanter fra Veterantraktorklubben og Messecenter Vesthimmerland. De nuværende restriktioner, der forbyder messeaktiviteter, løber indtil videre til d. 17. januar 2022.

- Vi har endnu ikke fået nogle konkrete udmeldinger fra myndighederne i forhold til, om man ophæver disse restriktioner d. 17. januar eller om man forlænger dem for yderligere en periode. Vi kan imidlertid ikke vente til d. 17. januar med at tage den endelige beslutning i forhold til en
eventuel gennemførelse af arrangementet, udtaler Brian Otte, direktør i Messecenter Vesthimmerland.

- Det er nu, den helt store markedsføring af arrangementet skal sættes igang, ligesom det også er i absolut 11. time med at få de sidste aftaler med udstillerne på plads. Risikoen for, at myndighederne – med baggrund i det fortsatte høje antal smittede med COVID 19 – vil forlænge restriktionerne yderligere, er for stor til at vi tør tro på at vi kan gennemføre udstillingen, fortsætter Brian Otte.

De mange udstillere, der har tilmeldt sig udstillingen får besked om aflysningen, og så går arbejdet i gang med at planlægge udstillingen i 2023, der kommer til at foregå i weekenden d. 28. – 29. januar 2023, slutter Jens-Ole Kuck Christensen og Brian Otte i forening. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!