Onsdag d. 8. december 2021 - �rgang 16

Vesthimmerlands Forsyning præsenterer visionær strategi

23-11-2021

Fredag den 29. oktober blev en ny strategi præsenteret for de 80 medarbejdere i Vesthimmerlands Forsyning. Strategien har fokus på en grøn og bæredygtig forsyning med fem centrale indsatsområder, der samlet set gerne skulle få forsyningen i mål med nogle meget ambitiøse planer.

Særligt bør det fremhæves at forsyningen vil være fuldkommen klimaneutral i 2030 og satser på en total omstilling til miljøvenlige biler. Derudover vil forsy-ningen fremadrettet indgå i forsknings- og udviklingsprojekter, der relaterer sig til deres kerneopgaver, samt styrke og udvide undervisningstilbud - blandt andet igennem Klimaklassen, som er den nye overbygning til Skraldeskolen.

Overskrifterne på de fem indsatsområder, som forsyningen retter et særligt fokus på, er:

• En ambitiøs og grøn profil
• Kunderne i centrum
• Udvikling med afsæt i kerneopgaverne
• Fokus på samarbejde og partnerskaber
• En samlet organisation.

”Vi tror på, at vi kommer længst med ambitiøse mål” udtaler Morten Aaby Nielsen, der er direktør for Vesthimmerlands Forsyning og forsætter:

”Når vi tænker og handler ambitiøst og samtidig tager størst muligt hensyn til vores fælles miljø, giver det succes på alle tre bundlinjer, den grønne, den sociale og den økonomiske”.

Med udgangspunkt i de fem indsatsområder har ledelse og medarbejdere i fællesskab defineret og konkretiseret en lang række handlinger, som de nu går i gang med at udføre.

På forsyningens hjemmeside er de enkelte indsatsområder foldet ud: https://vesthimmerlandsforsyning.dk/nyheder/strategi-2020-2024

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!