Mandag d. 15. august 2022 - Årgang 17
Fra venstre: Bestyrelsesformand Lars Andresen, Niels Bach, Morten Sandersen, Liselotte Lynge Jensen, Anders Kjær Kristensen, Julie Bøgh Vittrup, Jakob Vium Dyrman, Næstformand Niels Krebs Hansen, Kurt Pedersen og Per Cæsar Torp

Vesthimmerlands Forsyning har fået nye bestyrelsesmedlemmer

03-06-2022

Den 23. maj 2022 mødte de nye bestyrelsesmedlemmer for Vesthimmerlands Forsyning hinanden på hovedkontoret i Oudrup. Her blev der, foruden en præsentation, talt om forsyningens fremtid.

Lars Andresen er ny bestyrelsesformand for Vesthimmerlands Forsyning. Han afløser tidligere formand Jens Lauritzen. Lars Andresen er 50 år og bor i Hvalpsund med sin kone og deres tre børn. Han er til dagligt ansat som officer på Skive Kaserne.

Grøn omstilling
Den grønne omstilling fylder rigtig meget. Det gør den også i Vesthimmerlands Forsyning og hos bestyrelsen. ’’Den grønne omstilling og ambitionerne i vores nationale klimamål er både udfordrende men også spændende’’ siger bestyrelsesformand Lars Andresen. Han tilføjer:

’’Jeg er sikker på, at vi i forsyningen kan finde grønne og brugbare løsninger, der skal understøtte den grønne omstilling. Det er nemlig vigtigt, at de grønne løsninger ikke blot er grønne, men også brugbare og lette at implementere i hverdagen.’’

Liselotte Lynge Jensen sidder med i bestyrelsen for anden gang. Hun ser frem til at træffe beslutninger, der er gode for kommunen og for den grønne omstilling.

Flere kvinder i bestyrelsen
Liselotte Lynge Jensen sidder som den eneste politisk valgte kvinde i bestyrelsen. Hun har dog fået selskab af forsyningens egen medarbejderrepræsentant Julie Bøgh Vittrup. Der har gennem tiden været et fåtal af kvinder i Vesthimmerlands Forsynings bestyrelse. Det har i en længere periode været et ønske fra forsyningen at opnå en mere afbalanceret sammensætning af kønnene. For Liselotte Lynge Jensen er det intet problem at være kvinde i en bestyrelse. Faktisk tænker hun ikke særlig meget over sit eget køn. Hun fortæller, at hun sidder med i bestyrelsen, fordi hun har lyst - og ikke fordi hun er kvinde.

Nye ansigter i bestyrelsen
Per Cæsar Torp fra Farsø er et af de nye ansigter i bestyrelsen og blev i foråret valgt ind som forbrugerrepræsentant for Vesthimmerlands Vand. I tiden op til valget fik han flere opfordringer fra lokale borgere om at stille op, da han har erfaring indenfor branchen. Til valget modtog Per Cæsar Torp flest stemmer og blev dermed valgt som bestyrelsesmedlem.

’’Jeg ser frem til at være med i planlægningen af den fremtidige strategi og udvikling af vandbehandlingen i vores kommune’’ siger han.

Bestyrelsesformand Lars Andresen ser også frem til at komme i gang med bestyrelsesarbejdet. Under første møde har han en god fornemmelse med den nye bestyrelse. Han siger:

’’Allerede nu har jeg oplevet, at der sidder en masse dygtige og fagligt kompetente personer i bestyrelsen. Dem glæder jeg mig rigtig meget til at arbejde sammen med.’’

Bestyrelsen ser således ud:
- Formand Lars Andresen (V), Hvalpsund
- Næstformand Niels Krebs Hansen (C), Farsø
- Jakob Vium Dyrman (V), Aars
- Anders Kjær Kristensen (A), Vognsild
- Liselotte Lynge Jensen (DF), Løgstør
- Niels Bach, forbrugerrepræsentant, Løgstør
- Per Cæsar Torp, forbrugerrepræsentant, Farsø
- Morten Sandersen, medarbejderrepræsentant
- Julie Bøgh Vittrup, medarbejderrepræsentant
- Kurt Pedersen, medarbejderrepræsentant

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!