Tirsdag d. 11. december 2018 - Årgang 13

Vester Hornum Løberne har fået tildelt fondsmidler

09-05-2016

I januar ansøgte Vester Hornum Løberne Sparekassen Farsø Fonden om tilskud til køb af pavillon til brug i forbindelse med afholdelse af motionsløb. Som det kan ses på billedet blev ansøgningen imødekommet.

Klubben fik positiv tilbagemelding om, at den var blevet bevilliget et beløb på 5000 kr. til formålet. Bestyrelsen valgte at aflægge besøg hos Løgstør Caravan Center v/ Peter Egelund Larsen for at se, om han kunne hjælpe med erhvervelse af en pavillion. Her blev der præsenteret  noget af det nyeste på markedet – nemlig med oppustelige stænger.

Løgstør Caravan Center var frisk på at give et godt tilbud til Vester Hornum Løberne, så der blev indkøbt 2 pavillioner for de 5000 kr., hvilket  klubben er meget glade for.

”Vi glæder os til at tage dem i brug til Byfest Løbet den 14. maj i Vester Hornum” udtaler formanden Inge M. Jensen for løbeklubben.

I forbindelse med fotografering og modtagelse af check havde Hanne Sørensen fra den Jyske Sparekasse også medbragt 3 præmier til udlodning blandt deltagerne i Vester Hornum Løbernes event i april –  ”Flest motionsture i en måned”.  29 personer deltog i begivenheden, hvor kravet til en motionstur er, at man går eller løber en tur på mindst 2 km. 

I april måned, som var 4. gang begivenheden blev afholdt, blev der i alt motioneret 467 ture, det blev til i alt 2985,06 km, i gennemsnit 102,93 km pr. person og i gennemsnit 6,39 km pr. tur.

Hanne Sørensen fra den Jyske Sparekasse hjalp med udtrækning af præmierne, som blev fordelt således at Allan Hansen vandt et håndklæde, Margit Dahl  vandt en rygsæk, Søren Gertsen vandt en sportstaske og Lone Gertsen vandt et gavekort til Sportigan.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!