Lørdag d. 13. august 2022 - Årgang 17
På billedet ses Stephanie Lose flankeret af Venstres to regionsrådskandidater Henrik Hvorvarp (t.v.) og Per BIsgaard.

Venstres næstformand på besøg i Aalestrup

12-10-2021

Næstformand i Venstre, Stephanie Lose, var i sidste uge på besøg i Vesthimmerland og i den anledning besøgte hun det nye læge- og sundhedshus i Aalestrup.

 Læge Charlotte Weirsøe viste rundt i det nye hus og fortalte om de positive rammer for sundhedsarbejdet, som det nye hus havde givet.

”Vi er på alle måder det lokale sundhedstilbud, og vi håber og forventer, at funktionerne i huset kan udvides og ikke mindst at samarbejdet bliver udvidet”, sagde Charlotte Weirsøe til Stephanie Lose, som udover at være næstformand i Venstre også er formand for Danske Regioner og regionsrådsformand i Region Syd.

Per Bisgaard, formand for læge- og sundhedshusets fondsbestyrelse fortalte om det store arbejde, som lokale ildsjæle havde lagt i arbejdet med det nye projekt, som står færdigt inden juleaften i år.

”Lokalbefolkningen har skænket næsten 4 mio. kr. til sundhedshuset, og det vidner om en fantastisk opbakning til projektet og dets muligheder for at blive endnu større i fremtiden”, sagde Per Bisgaard.

Venstres spidskandidat til regionsrådsvalget Mads Duedahl, Aalborg var med på rundturen, som også bød på en spadseretur gennem byen fra Rosengården til Cafe Rutt, hvor der blev holdt kaffepause, mens Mari-Ann Petersen, lederen af ”Byen i byen” kort fortalte om institutionens arbejde. 

Arrangementet sluttede med spisning i Rosenparkens pavillon.     
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!