Torsdag d. 28. oktober 2021 - �rgang 16

Venstres byrådskandidater samlet for første gang

19-05-2021

De 4 venstre-vælgerforeninger i kommunen har i løbet af vinteren valgt kandidater på virtuelle generalforsamlinger. Onsdag aften kunne kandidaterne endelig mødes om et bord og snakke politik ansigt til ansigt.

Med foreløbigt 18 kandidater på listen – alle med holdninger og lyst til at debattere – blev det et langt møde. Men også et, der demonstrerede et stærk hold med godt humør, mod og vilje til at gøre en forskel for kommunen.

Valgprogrammet er også blevet til på virtuelle møder i løbet af vinteren. Det var spændende at se, at programmet så også kunne bruges i det virkelige liv som udgangspunkt for debatten om bordet.

Venstres medlemmer har også til gode at møde kandidaterne på tæt hold. Det kommer til at ske på fysiske møder i de kommende uger, hvor der skal stemmes om kandidaternes placering på valglisten. Der er stadig mulighed for at føje flere til listen, så hvis der sidder en liberal læser med ambitioner på egne og kommunens vegne, er det nu, man skal melde sig på banen. 

På billedet ses fra venstre og bordet rundt:
Per Bach Laursen, Morten Mejdahl, Kurt Friis Jørgensen, Thorkil Christensen, Benny Hansen, Jimmy Støttrup, Lene Mikkelsen, Jakob Dyrman, Kristian Nielsen (ikke kandidat), Jakob R. Nørgaard, Ole Wisti Lassen, Inger Nielsen, Lars Andresen, Birgitte Sørensen og Per Bisgaard. Derudover bliver Katrine Høfner, Jens Lauritzen, Mads Krarup Nielsen og Ole B. Sørensen at finde på listen til november. De sidste havde ikke mulighed for at være med onsdag aften.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!