Torsdag d. 28. oktober 2021 - �rgang 16

Venstrekandidater har holdt sommergruppemøde

24-08-2021

Lørdag var Venstres byrådsmedlemmer og nye kandidater samlet til sommergruppemøde, hvor vigtige emner som velfærd, byudvikling, klima og børneområdet blev diskuteret.

- Det har været en dag med gode og konstruktive diskussioner om, hvordan vi sikrer en fortsat god udvikling for hele vores kommune, udtaler en tilfreds gruppeformand Kurt Friis Jørgensen.

– Når vi ser tilbage på de seneste 4 år, har vi fået samlet vores kommune, og vi har i et godt og bredt samarbejde med de andre partier fået igangsat rigtigt mange gode udviklingsprojekter som eksempelvis byfornyelsesprojektet i Hvalpsund, en havneudvidelse i Løgstør, Farsø Fælled og senest kom også finansieringen af det nye svømmecenter i Aars på plads. Det er alle projekter, som vil være med til at gøre vores kommune endnu mere attraktiv, kommer det fra gruppeformanden.

Kommunens førstemand Per Bach Laursen glæder sig over et godt og udbytterigt sommergruppemøde:

– Vi har fået debatteret mange spændende og vigtige emner, og det er dejligt at mærke det engagement, der er i vores gruppe, hvor alle vores kandidater brænder for at gøre vores kommune endnu bedre. 

Den igangværende valgkamp blev selvfølgelig også vendt på sommergruppemødet og det er en optimistisk borgmester som ser frem mod valget.

- Jeg synes, vi har fået sammensat et hold af gode og engagerede kandidater, som er klar til at trække i arbejdstøjet og gøre en indsats for Vesthimmerlands Kommune, udtaler Per Bach Laursen. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!