Fredag d. 10. juli 2020 - �rgang 15

Venstre i Vesthimmerland skifter formand

24-03-2018

- Vi har nået 2 ud af 3 mål i det forgangne år, kunne Albert Veggerby konstatere forleden på Venstre i Vesthimmerlands generalforsamling: - Vi har fået borgmesterposten, vi har fået en repræsentant i Regionsrådet, men Venstre fik desværre ikke posten som formand for Regionsrådet.

Albert Veggerby trådte på generalforsamlingen tilbage som formand og blev afløst af Karl Lausten, Aars.

Den ny formand kunne lægge ud med at sætte nye mål:

- Der skal være valg til Europa-parlamentet i maj 2019. Vi vil gerne have Søren Gade valgt som Nordjyllands repræsentant. Han har brug for vores fulde opbakning til opstillingsmødet, siger Karl Lausten og fortsætter:

- Og der bliver valg til Folketinget senest til sommeren 2019. Der vil vi gerne have Marie Bjerre valgt som Himmerlands repræsentant. Marie er klar, plakaterne er trykt, og vi skal være klar i samme øjeblik statsministeren udskriver valget.

På generalforsamlingen blev Lise Buchreitz og Søren Skriver Andersen valgt ind i Venstre Vesthimmerlands bestyrelse. Omkring 50 medlemmer var mødt op til generalforsamlingen. 
 


 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!