Torsdag d. 28. oktober 2021 - �rgang 16

Vandt 8 millioner i Lotto i Farsø

27-08-2021

Lotto-vinderen var på arbejde, da han fandt ud af, at han havde vundet den store gevinst.

Hvordan ville du reagere, hvis du netop havde fundet ud af, at du var blevet 8 millioner kroner rigere?

Den ene vinder af sidste lørdags førstepræmie i Lotto reagerede sådan her, da han tjekkede tallene søndag eftermiddag:

- Jeg fik hjertebanken og en underlig følelse i kroppen. Jeg kunne næsten ikke trække vejret, fortæller manden, der kommer fra Vesthimmerlands Kommune i Nordjylland og har valgt at være anonym.

Vinderen vil dog gerne fortælle til Danske Spil, hvad der skete, da han havde fået vejret igen.

- Jeg kørte hjem til min kone og spurgte, hvad hun ville give for kuponen.

Det kunne konen ikke svare på og spurgte i stedet: Hvad er kuponen da værd?

- Så kunne jeg ikke holde masken mere, griner den nyslåede millionær.

Nyt køkken og penge til børnene
 Da nyheden også var sunket ind hos konen, kørte vinderen tilbage på arbejde. Derefter begyndte overvejelserne om, hvad millionerne skal bruges til.

- Vi har talt om at få et nyt køkken i noget tid, og nu behøver vi ikke gå ud og spørge om et lån for at få lavet det. Derudover skal der laves nogle andre forbedringer på huset, siger den heldige nordjyde.

- Men det er nu ikke fordi, vi skal bruge en masse penge. Det er jo også dejligt at have nogle penge til pensionen. Vi har altid haft, hvad vi skal bruge, men der er da nogle ting, der bliver nemmere med så mange penge. Vi behøver ikke længere vende hver en krone, inden vi bruger den, fortsætter han.

Det bliver formentlig også lidt nemmere for vinderens børn at få økonomien til at hænge sammen. For selv om vinderen endnu ikke har fortalt børnene om sin nye status som millionær, så er der også nogle penge på vej til dem.

- Jeg skal da give nogle penge til familien, men vi skal lige finde ud af, hvordan vi skal gribe det an. Det skal vi tale med Danske Spils millionærrådgiver om.

Vinderkuponen blev købt på en OK-tank i Farsø lørdag formiddag, og tallene faldt i lørdags sådan ud, at der var to vindere af den 16 millioner kroner store førstepræmie i Lotto. Den anden vinder kommer fra København.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!